tisdag 15 mars 2011

Rutiner

Här sitter jag vid datorn medans Hanna & Elias leker och hostar ikapp. Borde kanske äta frukost & gå ner och ställa mig en stund på crossen, men jag har verkligen ingen lust.
Nu har jag ju ändå ställt in kalorierna på VK så jag kommer ju ändå gå ner lite i vikt. Men det hade varit skönt om man hade fått röra på sig.
Som igår på spinningen, våran ledare var återigen sjuk så de hade löst det med en annan som i vanliga fall kör medel.. Och vi kan ju säga att det var riktigt jävla tungt & jag verkligen körde på mer än vanligt. Men det var så jävla skönt att känna mig svettig.
Borde verkligen stå mer på crossen, men det är ju så jävla tråkigt att stå där nere i den trånga hallen, men jag vill heller inte ha den här uppe i vardagsrummet.

Men jag vill få in lite träningsrutiner i vardagen..
Förmodligen blir det ju bättre nu när jag ska börja jobba "dagtid" (kan ju även bli kväll & helg om man har otur) men då är det ju lättare att komma iväg på träningen...
Då kommer jag ju spinna på måndagar, onsdagar är det Fuego & Torsdagar kommer det vara bas. Sedan ska jag försöka få in någon promenad också i veckan, men träning 4 dagar i veckan borde det inte räcka??eller??

5 kommentarer:

 1. Kom igen nu - du har ju maskinen hemma - ta en kvart om dagen (tråkigt men 15 min per dag kan man ju stå ut med...). Då får du ju 1,5 timmes extra träning varje vecka samt massor av kalorier minus som gör att bantningen går så mycket fortare - slit dig nu från datorn och ställ dig på maskinen :)

  SvaraRadera
 2. Anna: Fan ja du har rätt... Skärpning...
  Från & med imorgon kör jag på för nu är jag trött efter dagens jobb..

  SvaraRadera
 3. Bra men en kvart skulle du ha orkat med hur trött du än är ;-)...

  SvaraRadera
 4. Jaa... försök att kanske ta en stund på crossen samtisigt som Halv Åtta hos mig börjar eller nåt, så kör du till första reklamen och kan slappa resten!! :-)

  SvaraRadera
 5. Jag har fått order av sjukgymnasten att träna 2 ggr/vecka för att inte tröttna, sen promenera ett par ggr också. Jag känner mig själv, håller jag på att tvinga mig för mycket tröttnar jag direkt!

  SvaraRadera