fredag 2 mars 2012

Vikt + en massa annat

Ställde mig på vågen, & självklart har har jag gått upp vad jag hade gått ner förra veckan, men inte allt.. Men sedan har jag ju inte tränat denna veckan, har varit en massa annan skit & igår när vi verkligen skulle träna satt jag liksom & bara kände att jag inte orkade. Ringde mamma, men istället träffades vi och pratade lite.
Medans jag var hos min mamma så ringde en ifrån släkten, & när denna personen hörde att jag var där så kom det några idiotiska kommentarer som typ "måste man hänga sin mamma i hasorna" & sedan har jag också fått höra att hur ska jag klara mig om vi flyttar längre ifrån min mamma?
Ja jag ÄLSKAR min mamma, men vad fan tror de? Min mamma & jag tycker om att umgås. Vi "tränar" ihop, eller så bara ringer vi & pratar (läs jag ringer). Folk ska inte ha sådana jävla beskymmer med hur mycket vi umgås.. Eller så är det kanske så att det finns en svensk avundsjuka!

Fick förresten förfrågning igår på om jag kunde jobba lördag, 6 - 12. Tackade JA! Måste ju tänka så nu och det är ändå liksom 1000:- efter skatt ner i fickan, och det kan verkligen behövas i april när man inte får någon lön eller akassa, för jag har svårt att tro att akassan kommer igång så jävla snabbt!

Fick förresten påbackning igår av några arbetskollegor som tyckte jag skulle ringa facket (fastän jag inte är med) så jag ringde "klubben" på jobbet. Så de ska kolla upp hur det hela har gått till.. För hon tyckte inte det lät som det hade gått rätt till.. Vi får se om de kan hjälpa, annars får jag liksom bara gå vidare...

2 kommentarer:

  1. Är väl jättebra när man har bra kontakt med sin mamma

    SvaraRadera
  2. Men va? Det är väl jättebra att ha jättebra kontakt med sin mamma? Det är ju bara löjligt att ens bry sig - förr bodde ju barn och föräldrar tillsammans så det är väl bara roligt!

    Bra att du tog kontakt med facket, de brukar väl kunna hjälpa även om man inte är med - fast det är ju bra om du går med sen (i något fack, beror ju på vad som händer), även om det kostar så kan det ju vara värt det i längden..

    SvaraRadera