lördag 28 september 2013

Julbord

Julen börjar verkligen närma sig med stormsteg fastän det är många som verkligen försöker förneka detta in i det längsta. Jag ÄLSKAR julen med allt vad det innebär.. Julbord, familjemys och förhoppningsvis eventuellt lite julledigt tillsammans, granen, förväntan, snön..

Ett år har jag varit på julbord med mitt jobb, det är grymt dåligt för jag anser ändå att personalen behöver uppskattning. Men detta julbord gick inte av för hackor. Det var livemusik, mat, dans & bara trevligt. Maken brukar gå på julbord varje år, dock är det ju inget som jag får hänga med på vilket jag också tycker är lite tråkigt. Haha det låter lite som jag är värsta matfreaken men så är ju inte fallet.. Haha..

Jag råkade snubbla julbord i Göteborg. Det hade varit så mysigt att åka iväg hela familjen, bo på hotell, gå på Jul på Liseberg & sedan äta ett underbart gott julbord. Så om jag funderar vidare på vilka restauranger som har julbord göteborg så är det ju bara söka och där kan man liksom hitta ett julbord som passar
familjen,vännerna eller bara om man vill gå som par.
För visst är det ändå så att julen inkluderar julbordet också...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar