måndag 5 mars 2012

Möten + ångest

Som jag sade i videobloggen så är det MASSA med möten denna veckan. När jag berättade för dem på Elias dagis hämt tiderna för denna veckan så vräker fröken ur sig " stackars kille, det blir långa dagar nu"!

Får sådan jävla ångest!
 • Idag ska jag träffa en Socionom.. Kanske få lite mer tips & idéer på hur vi ska fixa det här hemma.
 • Imorgon är det Bup igen, skolmöte. Hoppas bara att det kommer folk, de skulle skicka ut kallelse förra veckan, men ingen visste något i fredags.. Så jag har meddelat några av de vuxna som träffar Simon varje dag, dock tror jag inte att fritids kommer nu heller.
 • På onsdag är det bassängträning igen för Simon och mig, vilket blir ju lite som en egentid för oss. Mysigt som fan och ändå härligt!
 • Torsdag, skulle vi ju träffa Socialen. Ska ju börja utredningen om vi kanske kan få en kontaktperson till Simon. Känns väldigt spännanade och håller alla mina tummar & tår att det ska kunna gå & lösa.
 • Fredag ska jag springa iväg på lunchen & fixa tanden som gick sönder förra veckan, ser pengarna flyga så det står härliga till!
Jag har värsta ångesten för det blir åtminstone 4 dagar som de får gå till ca 16.30. Men det är väl min lott i mammalivet att ha den där ångesten för mina ungar.. Men får försöka tänka så att de snart har påsklov, deras pappa ska ju ta föräldrarledigt så de får vara hemma 8 dagar..

Dags att göra sig i ordning inför jobbet & väcka lite små trötta barn!

3 kommentarer:

 1. Oh blir ledsen läsa detta, ibland ha man inga val. Att trixa och fixa för banen ska slippa gå långa dagar. man görju vad man kan. Jag vill inte hellr min barn skagå långa dagar på dagis mn som sgt vad gör man när man inte har några val?

  Jo jag jobbar som personlig assistent men vill testa på ny mark :) Men under resans gångblirdet fortsätta jobba med det :)
  Hoppasverkligen du slipper strlet jag hade med akassa. Som du skrev, man behöver pengarna! Kram och önskr dig en fin dag :)

  SvaraRadera
 2. Men vad är det för förskollärare som säger så!?! Skäms på henne.
  Bry dig inte!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Äsch, det är väl ingen som lider av att gå långa dagar på dagis. Elias har det ju bra på förskolan (verkar det som när jag träffar på honom ibland iaf)

  SvaraRadera