söndag 13 oktober 2013

Skön söndag

Härligt att vakna upp alldeles utsövd själv klockan 9 idag..
Åt frukost medan vi beslutade vad vi skulle göra idag. Simon kläckte idén att han ville åka till Ikea & gå och titta lite för att sedan käka korv. Och det kunde resten av familjen tänka sig att göra.
Innan vi kom iväg ringde Niklas och frågade om vi kunde tänka oss att komma ut & hälsa hos svägerskan & kusinerna och mysa lite för han skulle åka iväg & jaga idag. Så det bestämdes att vi skulle göra på eftermiddagen.

Åkte iväg till Ikea där vi köpte papperskorgar till killarna, toalettborstar till toaletterna, och ett tvättställning som verkar vara lite mer stabilt än det vi har idag. Sedan blev det den utlovade korven. Åkte förbi Maxi innan vi skulle åka hem där vi köpte frukt, blandfärs, kex (för att ta med till Habo) och lite annat fika (bland annat gifflar som smakar pepparkaka). Sedan körde vi hem maken & Simon som inte ville följa med till Habo.
Åkte till Habo där vi mös lite emd kusinerna & fikade. Och sedan händer något... Hanna låna nyckeln till bilen då hon hade glömt sin önskelista i bilen och hon ville ge familjen i Habo en med.. Hon kommer sedan in med nycklarna och jag får dem, men då vill Elias ha dem för han vill hämta tuggummi som ligger i bilen.. Helt plötsligt kommer Hanna in ifrån balkongen som hon är ute på... och säger att "Elias har kastat upp bilnycklarna på taket" Öhh va?? Min svägerska går ut på balkongen & frågar om han skämtar... ? Haha.. Stackarn..
Vi går ut & letar fram en stege, men med den kommer vi inte långt upp, vi försöker hitta något att lyckat "kraffsa" ner nycklarna med, men icke.. Då ser jag sedan att en av deras grannar har en LÄNGRE stege än vad vi redan har försökt med och grannen är ute så jag frågar snällt om vi kan få låna deras stege..
Det får vi.. Det slutar med att denna karl klättrar upp & hämtar ner nycklarna åt oss..
Haha, svägerskan var helt färdig efter detta lilla äventyr.. Men det gick ju bra..
Lugnade ner oss sedan med lite UNO..

Åkte sedan hem och pluggade lite inför tentan på tisdag innan vi åt middag.
Varit ute & gått med grannen ikväll också och bränt lite.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar