tisdag 22 oktober 2013

Tisdag hela dagen lång

I natt har det åter varit en rörig natt.. Vaknat upp flera gånger..Men det var ändå skönt att sova 1,5 timmar längre idag då jag hade hemmastudier. Elias har sovit inne hos oss inatt med och han ville INTE att mamma skulle försvinna när jag gick på toaletten i morse..
Lämnade barnen och gick hem och pluggade lite inför tentan imorgon. Sedan har jag haft vaktmästaren på besök då vi har haft problem med vårat garage, men nu är det också löst. Stack iväg på ärende efter lunch då jag shoppade en ny ram på jysk för en Wrapp som jag har fått.. Så nu hänger den så fint inne i sovrummet, dock ska jag ha andra foton i där sedan.


Var sedan inne på Willys och köpte frukt, och inne på Lerdalaboden & köpte virkgarn till Hanna. Hämtade redan barnen klockan 15 idag.
Dock har det inte varit en lugn dag då barnen har bråkat, Simon vill gärna jävlas med Hanna och hon är verkligen trött & retlig..
När maken kom hem lagade han middagen och jag gick en promenad på ca 3,7 km..Skönt att ha det gjort innan det blev mörkt. Åt middag när jag kom hem och sedan har jag lagt barnen.. Läst lite till inför tentan imorgon.. Men funderar på vilka frågor det kan bli..
Ja jag har också bokat gymnastiksalen till Hannas kalas i november.. Så nu kan hon fortsätta att pyssla till inbjudningar. För hon VÄGRAR köpa inbjudningskort min lilla höna.
Idag när det ändå regnade passade jag även på att putsa fönsterna på övervåningen på utsidan, sedan nu ikväll körde jag även i mellan & på insidan på köksfönsterna och balkongdörren i vårat sovrum. Nu ser man mer ut kan jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar