söndag 17 november 2013

Tipspromenad, Gokoart & pepparkakor - med andra ord en bra söndag..

Vaknade till vid 8 i morse, men somnade om igen & sov till 9.30. Gick då upp och fixade frukost. Pratade en snabbis med en klasskompis som ringde gällande rapporten vi skriver om LIAN. Sedan klädde familjen på sig för att gå tipspromenad. Hanna ville att vi skulle gå bort till Öxnegården, så då gjorde vi det medan killarna tog bilen eftersom vi skulle vidare sedan.
När de hade mött upp oss så började vi gå, dock valde killarna att bara gå 3 km, medan jag ville gå 4 km och då hängde lillhönan på.. Så duktig var hon. Så sammanlagt gick vi 5,5 km..
Denna gången köpte vi inte brickor utan hade egna hemmagjorda med oss. Funkade precis lika bra.
Hanna fick 14/15 och jag hade 10/15. Maken hade 8/15, Elias hade 10/15 och Simon som gick på vuxenfrågorna för att barnfrågorna var för lätt enligt honom fick 5/15.

Efter det så åkte vi upp till Vroom på Torsvik för att åka GoKart, eller ja det var ju Simon som skulle åka med sin pappa. Det fick han i födelsedagspresent av mormor och morbröderna.. Första omgången körde han lite försiktigt, men sedan gick det bättre.. Och vilka leenden den ungen fyrade av.. Han hade gärna åkt MÅNGA gånger till. Kul iallafall att det var uppskattat.

Åkte förbi Ikea på vägen hem, hade lovat barnen glass. Springer på brorsan med familj en snabbis..
När vi kommer hem så fortsätter jag med adventspysslet och maken ställer sig med Simon och Hanna och bakar pepparkakor medan Elias kollar på film. Men efter en stund så står han där med.. Blir en del diskussioner, men ändå helt okej måste jag säga. Killarna fick sedan bada innan maten medan Hanna bakade klart och jag lagade middagen.
Efter det duschade jag henne och borstade tänderna på ungarna innan det var dags att lägga dem. Killarna var uppvarvade och hittade bara på en massa bus, men till slut sov de.
Och jag gick då ut & gick med grannen och gick där 5,2 km. Men snacka om att ha ont under fötterna när jag kom hem så då gick jag & duschade och borstade tänderna innan jag kröp ner i sängen. Läste liiite på anatomin och fick ångest över att jag inte kan mer & tentan är om 9 dagar.. Skit!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar