söndag 1 december 2013

Födelsedagsfirande i dagarna 2...

Jaha, himmel & pannkaka så var även denna helgen över.. Usch jag tycker tiden går alldeles för fort även om jag längtar som tusan till ledigheten nu framöver....16 dagar kvar & sedan tar jag "jullov", eller ja inte egentligen jullov heller för vi har ju ett arbete som vi ska göra under julen. Men jag tänkte slutföra det innan dess..

Haft iallafall 2 kalas för Hanna i helgen. Igår för kompisarna i hennes klass.. 6 barn av 20 inbjudna kom.. Bara 1 hade meddelat att de inte kommer.. Hanna var lite ledsen & frågade om det inte kom fler, även om jag är tacksam för ljudnivån var ganska hög.
Idag var jag först iväg på förmiddagen och gick tipspromenad med mamma & J. Sammanlagt betade jag av 7,2 km. Jag är supernöjd. Sedan hem & fixa lite inför Hannas kalas..
Det var mormor & J som kom men också Niklas med familj.. Vi bjöd på fralla & på chokladmuffins med chokladkräm & strössel på.


Hanna fick ny taklampa, docka, pärlor, pysselset, presentkort på shopping (800:-), böcker, kläder m.m.
Så hon var nöjd. Och det är ju huvudsaken..
Åkte sedan på julmarknad i Smedbyn tillsammans med Niklas & hans familj. Men det var supertråkigt, ja inte att åka med dem utan därnere... Man gick över det på 2 röda & ingen tomte fanns där heller till barnens besvikelse.
Ätit middag framför tv då vi kikade på julkalendern och sedan var det dags att lägga barnen. Jag har roat mig med att betala räkningarna som jag kom på jag inte hade gjort ännu..

Imorgon är det dags för näst sista LIA-dag, känns konstigt att det snart är slut. Men nästa gång är det ju 5 veckor HELTID vi ska vara ute..
Dags att sova så man orkar med morgondagen......
Förresten så har jag inte känt av någon vidare biverkning på tabletterna ännu.. Skönt skönt verkligen!


2 kommentarer:

  1. Varför åkte ni inte till Jönköping, garanterat träffa tomten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min svägerska hade fått tipset om Smedbyn och vi hade heller aldrig varit därnere.... Nästa gång blir det Jönköping...

      Radera