söndag 15 december 2013

Söndag - 3:e advent


Här på berget regnar det idag & det känns inte alls som den 3:e advent. Barnen & jag låg & mös i morse i sängen & vi räknade ner att nu är det liksom bara 1 vecka kvar i skolan.. 4½ skoldagar innan de går på jullov. Det kommer bli helt underbart att ha ledigt med familjen en hel vecka. Även maken har tagit semester, för nyårsveckan har han ju jouren så då måste han jobba..

Idag blev det ingen tipspromenad, ingen var väl direkt sugen på att gå ut i skogen idag & gå i gegga..
Istället har vi haft lite familj mys medan vi väntat på Simon som hellre följde med moster & hennes familj till A6 för att julhandla. Mötte upp dem däruppe på A6 och gud vad munnen har gått i ett sedan han kom hem. Han hade fått en bok igår, och massa godis och sedan hade de köpt kläder också som jag var med och betalade på.. Så den killen var nöjd..

Denna veckan är det ju bara 2 dagar kvar för mig i skolan för denna terminen, jag ser faktiskt fram emot morgondagen när jag ska få besked om jag hade G eller VG på Anatomin. Sedan ska vi ha rapportredovisning (om vår LIA) och termin utvärdering. Jag hoppas ju att det kanske går så fort så vi får vara hemma på tisdag. Men jag räknar ändå med att vi få åka in på tisdag med..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar