onsdag 27 november 2013

Stress & åter stress...

Idag var det dags för anatomitentan. Ja det fick ju bära eller brista som sagt vad.. Jag hoppas att det bär hela vägen, men något VG räknar jag inte med denna gången. Bara jag får G så kommer jag vara mer än nöjd.
Haft material föreläsning på eftermiddag & fått testa lite.. Mycket spännande produkter. Kom ifrån skolan lite tidigare så jag hann med nöd & näppe med den lite tidigare bussen. Hämtade Elias och gick till Hannas fritids & hade drop-in fika.. Skönt att jag liksom hann det för Hannas skull kände jag..
Hem och ringde efter Simon som var hos Ronja. Han följde med henne efter skolan hem & varit därnere i ca 3 timmar och t o m ätit middag ihop med Ronja & hennes pappa.. Det är framsteg (verkligen superglad är jag att det har hänt). Gjorde i ordning han för att han skulle åka & rida, sedan såg jag till att de andra åt lite då Hannas kontaktperson skulle komma idag för att träffa Hanna hemma hos oss första gången. Vi skulle bjuda på fika..
Denna underbara kvinna hade med sig en present till Hanna.. En pysselbok med klippdockor.. Hanna blev superglad för det! Hon stannade 1,5 timme och så bestämdes det att hon ska hämta Hanna klockan 16 nästa onsdag här hemma och så ska de spela bordtennis..

Jag hade en plan om att ringt läkaren imorgon angående "ärtan", men nu börjar jag bli förkyld IGEN så då är det väl ganska bra att avvakta ifall det är en svullen lymfkörtel.. Ja vi får se helt enkelt.. Istället ska jag veckohandla (utan stress denna veckan) och så även gå på utvecklingssamtal hos Hanna + föräldrarrådet.
Skönt att det snart är helg igen!! Även om det är fullt upp 2 helger framöver så är det ändå skönt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar